KURZ : hormonálna joga

 

Hormonálna joga je prirodzená terapia, ktorá vychádza z jogy, a ktorá aktivuje či obnovuje tvorbu ženských pohlavných hormónov. Je to dynamický druh jogy, ktorý prináša rýchle výsledky.

 

- S využitím týchto techník zmierňuje sprievodné symptómy menopauzy a rovnako pomáha pri ďalších ženských problémoch, ako sú napríklad predmenštruačný syndróm, inkontinencia, strata menštruácie a ovulácie alebo neplodnosť spôsobená hormonálnou nerovnováhou, zlým prekrvením či svalovými kŕčmi v panvovej oblasti.

 

-So správnym praktizovaním prichádza zlepšenie nálady, zmiernenie depresií a emocionálnej nestability a nespavosti.

 

-Môže naštartovať činnosť štítnej žľazy.

 

-Celkovo sa podieľa na zlepšení pružnosti pohybového aparátu.

 

-Revitalizuje a omladzuje organizmus.

 

- cvičenie hormonálnej jogy sa odporúča aj ako prevencia a to najmä ženám po 35. roku života. Začať s ním môžete kedykoľvek aj ak sa u vás žiadne z  uvedených ťažkostí neobjavili.

 

    Joga a muži
Hormonálna joga nie je určená len ženám, môžu ju praktizovať aj muži. Pravidelné cvičenie zvyšuje libido, kvalitu spermií, prežitok z intímneho života a rovnako ako u žien pomáha mužom na ceste k emocionálnej stabilite a dobrej nálade.

Skúste začať cvičiť hormonálnu jogu. Je to špeciálna zostava jednoduchých jogových cvikov, ktorá stimuluje produkciu hormónov vo vašom tele. Veľa žien na ňu nedá dopustiť. A bonusom vám bude pekne tvarovaná postava, zlepšenie pohyblivosti, pružnosti a ohybnosti tela.

 

 

 

 

Tešíme sa, Váš Body-tím

 

 

Kurz  v trvaní 6x1hodina

/každý utorok o 18:30hod/

začíname 29.10.2024 o 18:30hod. 

Cena kurzu:   60 €

Telefón: +421 907 49 29 39

Kurz vedie lektorka Mirka